Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Сліпець Віта

Сліпець Віта Володимирівна

Рік народження: 1971

Опис політика

Голова Сватівської районної ради 7 скликання, депутатка Сватівської районної ради 7 скликання.

На чергових місцевих виборах 2020 року балотується на посаду міського голови Сватового Луганської області від партії “Опозиційна платформа – За життя” як безпартійна.

На позачергових виборах до Верховної Ради 2019 року балотувалася у сватівському окрузі №113 від партії “Слуга народу”. Посіла 2-е місце з майже 17 тисячами голосів (23,3%).

Восени 2017 року Сліпець профінансувала на 63,7 тисячі гривень Аграрну партію України (АПУ), членкинею якої тоді була.

На місцевих виборах 2015 року Сліпець обрали депутаткою Сватівської районної ради від АПУ (очолювала виборчий список). Голова райради з 2015-го.

У 2010-2015 роках – заступниця голови селянського фермерського господарства “Прогрес-10”.

У Верховній Раді 6-го скликання (2007-2012) була помічницею на громадських засадах народного депутата від Блоку Юлії Тимошенко Олександра Стешенка.

Протягом 2004-2009 років Сліпець очолювала колективне фермерське господарство “Прогрес-10”.

У 1994-2004 роках працювала вчителькою російської мови та літератури у неповній середній школі в селі Містки на Луганщині.

Співвласниця приватного підприємства “Агрофірма “Мілуватська”. Також є засновницею “Благодійного фонду Віти Сліпець”, співзасновницею БФ “Білий голуб”, громадських організацій “Луганочки” та “Злагода-2020”.

У Луганському державному педагогічному інституті Східноукраїнського університету здобула вищу педагогічну освіту за кваліфікацією “Вчитель російської мови та літератури середньої школи”. Згодом закінчила факультет післядипломної освіти Луганського національного аграрного університету за спеціальністю “менеджмент організацій” та отримала кваліфікацію “менеджер-економіст”.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 6, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу