Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Філонова Олена

Філонова Олена Дмитрівна

Рік народження: 1984

Опис політика

У вересні 2020 року Філонову було зареєстровано кандидаткою на посаду Київського міського голови від партії "Разом сила". Керівник партії - Олег Ярошевич - є активістом руху так званих "євробляхерів". Вони неодноразово перекривали вулиці Києва, влаштовували мітинги в центрі столиці і вимагали від влади доступне розмитнення європейських автомобілів.

Філонова є телеведучою, працює на Новому каналі. Серед проектів до яких вона долучилась були телешоу “Хто проти блондинок?”, “Співай, якщо зможеш”, “Піраньї”, “Ревізор” та інші. Також дівчина має блог в соцмережі Instagram. В останньому нещодавно з’явився сюжет про те, якою є Рава-Руська зараз та чи задоволені її мешканці колишньою очільницею міста, а сьогодні народною депутаткою та кандидаткою в мери Києва Іриною Верещук.

На парламентських виборах у 2014 році Філонова була акредитована як представниця Нового каналу на президентських виборах.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Криворізька концертмейстерка: хто отримував держмільйони від "Слуги народу"

Криворізька концертмейстерка: хто отримував держмільйони від "Слуги народу"

На початку березня 2024 року лише за кілька тижнів до дедлайну подання фінансових звітів парламентськими партіями своє існування припинила одна маловідома ко...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу