Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Мустафаєва Аліна

Мустафаєва Аліна Ельманівна

Рік народження: 1992

Опис політика

25 жовтня 2020 року обрана депуатом Харківської міської ради.

Декларація за 2020 рік.

25 вересня 2020 року зареєстрована як кандидатка в депутати Харківської міської ради від партії “Слуга народу”, № 1 у територіальному окрузі № 4 (Київський район). 

У 2020 році Олександра Куницького звинувачували у використанні депутатського мандату у відстоюванні інтересів пов’язаного з ним ТОВ “Автоінтерпрайз”, яке є засновником компанії Мустафаєвої ТОВ “Екокар”

З 2019 року - директорка ТОВ “Екомобілі”, що займається торгівлею автомобілями та легковим автотранспортом, наданням послуг таксі та технічним обслуговуванням автотранспорту. 

З 2018 року йде розгляд судової кримінальної справи у Шевченківському суді Києва, де фігурує компанія Мустафаєвої ТОВ “ЕКОКАР” як співучасника ймовірного правопорушення.

Керівниця та власниця ТОВ “АЕ Каршерінг” (колишня назва “Екотаксі”) і ТОВ “Едісон моторс”, що спеціалізується на ремонті та технічному обслуговуванні автотранспортних засобів, торгівлі приладдям для автотранспортних засобів. Керівниця ПАТ “Науково-виробниче підприємтво Система”, що займається виробництвом електричного устаткування. 

Освіта вища.

Балотування

  • 2021
    Харківська міська рада - голова, 2020, позачергові: САМОВИСУВАННЯ
    Даних немає
  • 2020
    список №8, округ 4
    Харківська міська рада 8-го скликання: ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ" — список №8, округ 4
    Обрано

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу