Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Муглі Лідія

Муглі Лідія Володимирівна

Рік народження: 1972

Опис політика

На чергових місцевих виборах 2020 року балотується на посаду міського голови Маріуполя як безпартійна самовисуванка. Тимчасово не працює.

У Маріуполі Муглі відома як громадська активістка, котра, зокрема, порушувала теми екології й тарифів.

До вересня 2018 року була членкинею виконавчого комітету Маріупольської міськради від громадськості. Місцеві ЗМІ повідомляли, що зі складу виконкому Муглі виключили після колективного звернення решти членів комітету на ім'я мера Вадима Бойченка, в якому активістку звинуватили в нібито хамській поведінці, деструктивній діяльності та дискредитації органів місцевого самоврядування. Проти виключення Муглі з виконкому виступили жителі Маріуполя та представники громадськості.

На місцевих виборах 2015 року Муглі балотувалася в мери Маріуполя від Партії простих людей Сергія Капліна (нині - Соціал-демократична партія). Отримала 943 голоси (0,8%) та посіла 9-е місце з-поміж 22 кандидатів.

Паралельно Муглі була кандидаткою в депутати Маріупольської міськради від вищезгаданої партії, але не пройшла. На момент балотування працювала економісткою в Маріупольській філії ДП “Адміністрація морських портів України”.

У минулому Муглі також обіймала посаду директора з персоналу та соціальних питань Азовського судноремонтного заводу (Маріуполь). Деякий час була головною спеціалісткою відділу розвитку та кон'юнктури споживчого ринку Департаменту економіки Донецької ОДА. Окрім того, Муглі очолювала громадську раду при виконкомі Маріупольської міськради.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу