Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Рябикін Олексій

Рябикін Олексій Володимирович

Рік народження: 1986

Опис політика

Радник заступника голови Офісу президента Олексія Кулеби, кандидат на виборах до Верховної Ради 7 та 8 скликань.

У 2023 році Рябикін став радником заступника голови Офісу президента Олексія Кулеби. Регулярна виступає на ефірах  телебачення та інтернет ЗМІ як експерт і посадовець Офісу президента.

З 2022 до 2023 року працював радником голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Кулеби. За словами самого Кулеби, Рябикін у його команді відповідав за комунікації.

У 2021 році став співзасновником партії “Центр”, очолив яку бізнесмен Олександр Ваховський, який також очолював Агенцію регіонального розвитку Київської області 

У 2019 році був уповноваженою особою “Аграрної партії” на виборчому окрузі 223 - частині частина Шевченківського району Києва. Також за даними ЗМІ Рябикін входив до політради партії спільно з Олексієм Кулебою та Олександром Ваховським.

У 2018 році став керівником громадської організації “Садівницьке товариство “Струмок Трипільскої ТЕС”.

У 2016 році заснував та став керівником громадської організації “Громадянський рух “Республіка гідності”.

У 2014 році балотувався у Верховну Раду 8 скликання у непрохідному місці в списку (№87 у списку) партії “Блок Петра Порошенка”.

У 2012 році невдало балотувався до Верховної Ради 7 скликання від партії “УДАР” Віталія Кличка (№54 у списку), як член партії. На момент виборів працював заступником директора ТОВ "Логістичні-системи". 

Рябикін працював помічником одразу двох нардепів Верховної Ради 7 скликання у 2012-2014 роках від партії “УДАР” - Романа Романюка та Павла Рябікіна. З останнім Рябикін не є родичем.

У 2006 році був заступником керівника штабу Віталія Кличка в Голосіївському районі, а потім став заступником керівника Київської організації партії “УДАР” Віталія Ковальчука

У 2005 році працював у штабі Віктора Ющенка в Оболонському районі столиці. 

Має вищу освіту.

Народився 14 січня 1986 року.

Балотування

Посади у партіях

  • Член Політичної Ради Партії АПУ

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу