Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Заставний Роман

Заставний Роман Йосипович

Рік народження: 1972

Характеристики політика

  • ФАРи: 2
  • Кнопкодавство: 3

Опис політика

Народний депутат 8 скликання. Обраний у 2014 році від партії “Народний Фронт” (№31 у списку), є членом партії. Голова підкомітету з питань рентних платежів Комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики.

У 2012 році балотувався до Верховної Ради 7 скликання від ВО “Батьківщина” 75 номером у списку. З 2012 року очолював Тернопільську обласну організацію партії “Фронт Змін”.

У 2010 році був обраний депутатом Тернопільської міської ради 1 номером у списку партії “За Україну!”, також балотувався на посаду Тернопільського міського голови від тої ж партії. У 2009 році створив та очолив Тернопільську обласну організацію партії “За Україну!”. У 2006 році був обраний Тернопільським міським головою як самовисуванець.

Був заступником голови Тернопільської міської організації партії “Народний Союз “Наша Україна”, членом Президії Тернопільської обласної організації ВМГО “Молодіжний Союз Наша Україна”, співкоординатором ГО “Майдан”, співзасновником ТО ФРІД, засновником ТМГО “Товариство тернополян”, членом ради та співзасновником Асоціації “Союз птахівників України”.

Був головою спостережної ради ТОВ “Протекшн-Груп”. З 2000 року - голова правління ВАТ “Птахофабрика Тернопільська”. З 1999 до 2000 року був заступником голови правління з фінансово-комерційної діяльності ВАТ “Тернопільська кондитерська фабрика”.

До того працював заступником начальника операційного відділу, головним ревізором, ревізором та бухгалтером у банках та комерційних підприємствах.

Закінчив Тернопільський національний економічний університет за спеціальністю “бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності” та Інститут післядипломної освіти ТНЕУ за фахом “фінанси та кредит”.

Кнопкодав. Фігурант антикорупційного розслідування щодо владних зловживань

Балотування

Фракції

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Народний фронт

Міжфракційні обʼєднання

Комітети

  • Верховна Рада 8
  • Листопад 2014 — Серпень 2019
    Комітет з питань податкової та митної політики

Кнопкодавство

Дізнатися більше
11 липня 2018
11 липня 2018
11 липня 2018

Помічники

Верховна Рада 8

Посади у партіях

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу