Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Кухарський Максим

Кухарський Максим Анатолійович

Рік народження: 1993

Опис політика

Депутат Київради 9-го скликання від "Європейської солідарності"

У жовтні 2023 року став депутатом Київської міської ради 9-го скликання. Увійшов до фракції "Європейської солідарності". Отримав мандат як наступний за черговістю у списку "ЄС" після загибелі на фронті іншого депутата від партії Сергія Ільницького.

У 2020-2023 був помічником-консультантом на громадських засадах депутата Київської міськради від "ЄС" Ігоря Хацевича. Одночасно працював юрисконсультом громадської приймальні депутата.

У 2020 році невдало балотувався до Київради від "ЄС" під непрохідним номером 110 як член партії. На момент виборів був тимчасово безробітнім.  

У 2015-2020 активно займався громадською діяльністю, був позаштатним консультантом депутата Київської міськради 8-го скликання на громадських засадах.  

Один із засновників ГО "Свій дім", яка займається проведенням просвітницьких заходів щодо житлово-комунального господарства.

У червні-вересні 2015 року працював юрисконсультом у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

Має вищу освіту. Закінчив Національний університет оборони України імені Івана Черняховського та Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана (напрямок правове регулювання економіки).

Народився 11 травня 1993 року у місті Тараща Київської області.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу