Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ільницький Сергій

Ільницький Сергій Володимирович

Роки життя: 1970 — 2023

Опис політика

Депутат Київської міської ради 9 скликання від “Європейської солідарності”, полковник ЗСУ, брав участь у бойових діях на Донбасі з 2014 року. Загинув на фронті у 2023 році.

У серпні 2023 року Ільницький загинув у ході бойових дій на Донбасі під Курдюмівкою.

У 2023 році Ільницький став депутатом Київради від партії "Європейська Солідарність" замість Ірини Никорак, яка своєю чергою перейшла до Верховної Ради. Увійшов до постійної комісії питань охорони здоров'я, сім'ї та соціальної політики.

У 2023 році Сергій Ільницький був призначений заступником командувача Української добровольчої армії Дмитра Яроша, командир загону "Південь" УДА у складі 28-ої ОМБр, полковник.

У 2020 році невдало балотувався до Київської міської ради від партії “Європейська Солідарність” (№62 номером у списку). На той час був аспірантом Львівського регіонального інституту державного управління.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради України від партії “Голос” у непрохідній частині списку (№82 у списку). На той період Ільницький був начальником штабу Української добровольчої армії.

Ільницький був помічником нардепа Верховної Ради 8 скликання у 2014-2019 роках від партії “Правий сектор” Дмитра Яроша. Також був членом правління ГО “Державницька ініціатива Яроша”.

До 2013 року проходив службу у лавах ЗСУ, після чого звільнився в запас. У 2014 році повернувся на службу із початком бойових дій на сході України.

Закінчив Київське вище інженерне радіотехнічне училище протиповітряної оборони та Національну академію оборони України. Також здобув ступінь магістра у Львівському регіональному інституті Національної академії державного управління при Президентові України.

Народився 20 травня 1970 року у Києві.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Робота помічником для:

    Верховна Рада 8, На громадських засадах

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу