Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Яровой Андрій

Яровой Андрій Ігорович

Рік народження: 1972

Опис політика

Депутат Кіровоградської облради 8-го скликання від "Слуги народу"

У 2022 році із початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну повернувся на фронт. Служить штаб-сержантом та як інструктор навчає новобранців у складі 3-го Окремого полку Спеціального Призначення імені князя Святослава Хороброго. Зокрема ця частина брала участь в деокупації Харківщини. У грудні 2022 року Яровой нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Захищає Україну на фронті і старший син Ярового Ілля, який пішов на війну у свої 22. Разом із батьком вони служать в одній частині, але в різних підрозділах.

При цьому, перебуваючи на фронті, Яровой, долучався до засідань облради онлайн.

У 2020 році був обраний депутатом Кіровоградської обласної ради 8-го скликання від "Слуги народу" (безпартійний). Член однойменної фракції. Член комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва та використання природних ресурсів у складі.

На момент виборів директор ТОВ "Юніком". Займався бізнесом, зокрема був власником кількох піцерій, будівельного підприємства і розплідника собак породи джек-рассел-тер’єр.

У 2014-2018 воював в зоні АТО як доброволець у складі 3-го полку спеціального призначення імені Святослава Хороброго. Згодом також займався волонтерською діяльністю. Нагороджений орденом Данила Галицького та іншими відзнаками.

Одружений. Має чотирьох дітей.

Освіта вища.

Народився 11 липня 1972 року.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу