Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Свідло Олександр

Свідло Олександр Петрович

Рік народження: 1977

Опис політика

На місцевих виборах 2020 року став кандидатом на посаду міського голови Бердянська від партії "Опозиційна платформа - За життя". У першому турі виборів набрав 34,7% голосів та вийшов до другого туру. 

Станом на жовтень 2020 року працює заступником директора з комерційних питань у ТОВ "Бердянська автотранспортна компанія".

На місцевих виборах 2015 року обраний депутатом Бердянської міської ради від партії "Опозиційний блок". У тому ж році став членом Бердянської міської організації згаданої партії. 

З 2012 року працював заступником міського голови у виконавчому комітеті Бердянської міської ради.

На місцевих виборах 2010 року був обраний депутатом Бердянської міської ради від "Партії регіонів".

З 2007 по 2012 роки очолював ТОВ "Керуючу компанію "Коменерго-Бердянськ".

Впродовж 2004-2007 років працював спеціалістом відділу транспорту, зв'язку та енергозабезпечення виконавчого комітету Бердянської міської ради. 

У 2001 році перейшов на poботу до КП "Бердянський міський водоканал", де працював заступником начальника відділу збуту по роботі з населенням.

У 1999 році працював на посаді економіста планово-економічного відділу Бердянського заводу підйомно-транспортного обладнання. 

Закінчив Бердянський педагогічний інститут, отримав квалфікацію вчителя трудового навчання. Також закінчив Бердянський інститут підприємництва за спеціальністю "економіка підприємства". 

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу