Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Надьожа Олександр Володимирович
Фото: Надьожа Олександр

Надьожа Олександр Володимирович

Рік народження: 1978

Опис політика

Журналіст, блогер.

Виправдання збройної агресії рф.

У 2023 році Олександра Надьожу затримали та оголосили підозру у виправданні збройної агресії рф, повалення конституційного ладу України, поширення комуністичної, нацистської символіки. Він тривалий час працював на фігуранта реєстру держзрадників Кирила Стремоусова.

У своїх соцмережах Надьожа заперечував існування Української державності та українського народу. Також він дискредитував українських захисників та  закликав ухилятися від призову до Сил оборони. Матеріали Надьожи підхоплювали російські пропагандисти. Затриманому обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою.

У 2021 році у відео Олександр Надьожа з Оленою Фаіст передали "низький уклін" братам-слов’янам з Росії. Того ж року він робив селфі з обвинуваченим у державній зраді Русланом Коцабою, який працював на каналах Медведчука. 

Також Надьожа записав спільне відео з антивакцинатором Остапом Стахівим. Вони заявили про об’єднання. Водночас Стахів вручив Надьожі посвідчення журналіста.

Того ж року Олександр Надьожа поширював фейки про шкоду 5G для здоров’я та про те, що Україна є корпорацією. Також розповсюджував фейк про те, що Южно-українська АЕС — це фізична особа-підприємець. 

Олександр Надьожа був журналістом-кореспондентом видання ТавріяNews та учасником руху “СТОП Фейк Пандемія”.

У 2020 році Олександр Надьожа невдало балотувався на посаду голови міської ради Южноукраїнська від партії “Лібертаріанська партія 5.10”. На той час працював журналістом в  ГО "Територія інформації "Вільна думка".

Олександр Надьожа був керівником ринку в Южноукраїнську та підприємцем, що займався видавничою діяльністю.

Народився 21.02.1978 року.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу