Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Устич Юлія

Устич Юлія Петрівна

Рік народження: 1983

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримала забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосувала за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, стала кандидаткою на відкликання.

У 2020 році балотувалася від політичної партії “Нові обличчя, зараз, депутат міськради 8-го скликання від партії “Нові обличчя”. Також, заступник міського голови Ірпеня.

У 2019 році працювала у Виконавчому комітеті Ірпінської міської ради, працювала радником міського голови та начальником відділу реформ та міжнародної співпраці виконавчого комітету.

У 2020 році під час однієї з суперечок щодо безпеки  після реконструкції 17 школи в Ірпені, Юлія Устич збрехала,про чинне законодавство щодо цього питання. 

У 2018 році працювала у Білоцерківській районній державній адміністрації заступником голови.

Згідно декларації поданої у 2018 році Устич має земельну ділянку та житловий будинок у с.Мала Вільшанка Білоцерківського району, які придбала у 2014 році. Крім того, має квартиру, площею 67,8 м2 придбану у 2016 році. Задекларовано лише одне легкове авто Mercedes CLK 2003 року випуску на якому Юлія Петрііна їздить і сьогодні. За 2018 рік отримала 178763 грн на посаді заступника міського голови, тобто 14896,91 грн за місяць.Інших готівкових сум не вказано.

У 2015 році  балотувалась до Білоцерківської районної ради та Київської обласної ради 7 від партії “Нові обличчя”.

Освіта

Закінчила Академію праці та соціальних відносин федерації профспілок України

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу