Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Скрипник Сергій

Скрипник Сергій Федорович

Рік народження: 1976

Характеристики політика

  • Кандидат на відкликання

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, забудову табору “Восток”, а також голосував за зміну статусу лісу й переведення його у ландшафтний парк “Потоки”, що передбачає забудову. Окрім цього, голосував за придбання за завищеною ціною нежитлового приміщення у забудовника, який наближений до ексмера Ірпеня Володимира Карплюка. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

Депутат 7 та 8 скликань Ірпінської міської ради від партії “Нові обличчя”. Член комісія з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, енергетики, зв’язку та побутового обслуговування населення.

В липні 2020 року за результатами планової перевірки фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області виявили порушення УЖКГ «Ірпінь» порядку формування, встановлення і застосування державних регульованих цін.

На початку 2020 року Скрипник разом з начальницею КП “Управління благоустрою” розганяли протестуючих проти забудови заплави.

Був присутній на так званій “погоджувальній раді” з Володимиром Карплюком у Варшаві після його програшу на парламентських виборах. Припускалось, що на ній обговорювались питання можливості збереження Карплюком впливу на міську раду. 

Підтримав своїм голосом нищівний Генплан у 2018 році. 

Змінив цільове призначення ділянки колишньої дитячої поліклініки по вул. Слов’янська, 1 з “будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги” на “будівництво багатоквартирного житлового будинку”.

До того, як стати очільником “УЖКГ Іріпнь”, працював начальником управління Пенсійного фонду м. Ірпеня та начальником управління Пенсійного фонду України в Бучі.

На виборах 2010 року балотувався у депутати до Ірпінської міської ради як представник партії “Нова політика”, яку очолював Володимир Семиноженко, який працював в уряді Азарова.  

Володіє дачним кооперативом “Комунальщик” 

Освіта

Університет державної фіскальної служби України

 

 

Балотування

Кандидат на відкликання

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу