Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Хрущ Андрій Сергійович
Фото: Хрущ Андрій

Хрущ Андрій Сергійович

Рік народження: 1982

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

Опис політика

Депутат Мелітопольської міської ради та Перший заступник директора департаменту капбудівництва та ЖКГ.

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

8 вересня 2022 року у Мелітополі на сесії міської ради призупинили повноваження 7 депутатів, включно з Андрієм Хрущем. Ці депутати після вторгнення окупантів перейшли на їх бік.

3 серпня 2022 року Запорізька обласна прокуратура оголосила підозру колаборанту Хрущу, якого призначили спочатку замом начальника фейкового департаменту капбудівництва та ЖКГ, а потім посів крісло голови комунального підприємства "Житломасив". Там він організував злочинну схему поборів грошей з місцевого населення у вигляді "квартплати" з подальшою передачею цих коштів на потреби окупантам. У колі зрадників казав, що мріє стати гауляйтером Мелітополя, замість Галини Данильченко.

З перших днів окупації радо зустрічав окупантів, а за три дні до окупації відповідаючи на запитання журналістів під час брифінгу щодо підготовки бомбосховищ у місті,  відповів, що вони Мелітополю не стануть у нагоді. 

Як повідомляє Іван Федоров, серед "заслуг" колаборанта використання викраденого рашистами у керуючої компанії "Акві-Буд" комфортного автомобіля, а також обіцянки знизити квартплату на 10 % (насправді до тарифу просто не були зараховані податки).

Також Хрущ разом з Олексієм Тегімбаєвим організувала зняття українського прапору з найвищого флагштоку у Запорізькій області та загалом з усіх адмінбудівель міста.

У 2020 році був обраний депутатом до Мелітопольської міської ради 8-го скликання від Політичної партії "Команда Сергія Мінька"

У 2015 році балотувався до Мелітопольської міської ради від партії ЄС.

Засновник та керівник ТОВ "ЄДС", ТОВ "КК "Моє місто" та КП "Житломасив" ММР ЗО.

Народився 29 жовтня 1982 року у м. Запоріжжя.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу