Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Подольський Володимир Володимирович
Фото: Подольський Володимир

Подольський Володимир Володимирович

Рік народження: 1987

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Фактично самоусунувся від виконання повноважень депутата, порушуючи вимоги Конституції та Законів України, почав співпрацювати з представниками країни-агресора. У незаконно створеному окупаційною владою РФ органі він обійняв псевдопосаду "виконувача обов’язків голови адміністрації Новоайдарського району ЛНР"

Опис політика

У серпні 2022 року Прокурори Щастинської окружної прокуратури Луганської області направили до суду обвинувальний акт стосовно депутата Щастинської районної ради за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).

У березні 2022 року Подольський, фактично самоусунувшись від виконання повноважень депутата, у порушення вимог Конституції та Законів України, почав співпрацювати з представниками країни-агресора. У незаконно створеному окупаційною владою РФ органі він обійняв псевдопосаду "виконувача обов’язків голови адміністрації Новоайдарського району ЛНР", що діє у Щастинському районі Луганщини. Наразі виконує організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції в окупаційній адміністрації так званої "ЛНР", підконтрольній державі-агресору.

У жовтні 2020 року обраний депутатом Щастинської райради на Луганщині ,від партії "Наш Край". На момент балотування працював  у виконавчому апараті Новоайдарської районної ради, посада:  головнийй спеціаліст – юрист консультант.

У червні, напередодні місцевих виборів-2020, Володимир Подольський був відзначений грамотою Новоайдарської РДА та райради "за вагомий особистий внесок у розвиток конституційних засад української державності, активну громадську діяльність, багаторічну сумлінну працю таз нагоди відзначення Дня Конституції України".

До 2020 року був депутатом Новоайдарської районної ради до припинення її повноважень внаслідок адмінреформи. В останньому скликані Новоайдарської райради обіймав посаду голови постійної комісії з питань місцевого самоврядування, законності, регламенту, депутатської діяльності та антикорупційної політики.

Подавав позов на ТОВ "Епіцентр" про незаконне звільнення і вимогу компенсації за вимушений прогул. Двічі дійшовши до Верховного суду, Подольський переміг і отримав близько 80 тисяч гривень.

За даними судових Реєстрів, 2012 року був прийнятий на посаду охоронника служби безпеки ТОВ "Епіцентр К" гіпермаркету міста Луганськ №2 . Він виконував обов’язки і влітку 2014-го в фактично окупованому Луганську. У вересні 2014 року бойовики повністю захопили ТОВ "Епіцентр К" гіпермаркет м. Луганськ №2 і Подольський  вимушений був покинути місце роботи повернувшись в у смт Новоайдар.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу