Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Кисляк Людмила Олексіївна
Фото: Кисляк Людмила

Кисляк Людмила Олексіївна

Фігурантка Реєстру зрадників

Опис політика

Кандидатка у депутати від ОПЗЖ (Сумщина).

У 2023 році СБУ затримала Людмилу Кисляк та оголосила їй підозру у виправданні збройної агресії рф проти України та поширенні інформації про переміщення ЗСУ.

Слідство встановило, що вона передавала рф інформацію про місця розташування Сил оборони у прикордонних районах Сумщини. Людмила Кисляк об’їжджала місцевість та приховано спостерігала за українськими об’єктами. Також вона використовувала своїх знайомих, в яких під надуманими приводами розпитувала інформацію про сили оборони у прикордонних районах. 

Кисляк передавала відомості через месенджер. Дані були необхідні для повітряних атак та для проникнення російських ДРГ на територію регіону. Також Кисляк  активно поширювала  антиукраїнські дописи у забороненій мережі “Однокласники”. 

У 2020 році Кисляк невдало балотувалась до Верхньосироватської сільської ради Сумського району від ОПЗЖ. На той час була безробітна.

Людмила Кисляк була керівницею у с. Верхня Сироватка ГО “Союз Чорнобиль Україна” та керівницею Верхньосироватської сільської виборчої комісії.

Народилась 20.11.1964 року в кустанайській обл., Убаганському районі, с. Чураківка рф.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу