Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Сисоєнко Ірина

Сисоєнко Ірина Володимирівна

Рік народження: 1982

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Прогульництво

Опис політика

Народна депутатка 8 скликання, обрана від “Об’єднання “Самопоміч” (№25 у списку) як безпартійна. Заступниця голови Комітету, голова підкомітету з питань контролю реалізації медичної реформи Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я. Голова Київської обласної партійної організації “Об’єднання “Самопоміч”.

У 2015 році стала ініціаторкою створення ГО “Координаційний центр допомоги учасникам АТО”. У 2014 році була співзасновницею та генеральною директоркою юридичної компанії “Бабич, Сисоєнко та партнери”.

Починаючи з того ж року - наукова співробітниця та викладачка Київського університету права Національної академії наук України. Здобувачка кафедри цивільного права Київського університету права НАН України.

З 2013 року - співзасновниця та голова “Благодійного фонду захисту прав медичних працівників”. Членкиня Асоціації адвокатів України та Асоціації юристів України.

З 2009 року була генеральною директоркою ТОВ “Патентно-юридична агенція “Бренд-Груп”. У 2005–2009 роках працювала головною спеціалісткою судового відділу управління захисту прав Державного департаменту інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки України.

Закінчила Міжнародний Соломонів Університет за спеціальністю “правознавство”, Національну Академію Внутрішніх Справ та Інститут Інтелектуальної Власності за фахом “право у сфері інтелектуальної власності”.

Прогульниця засідань Верховної Ради 8 скликання. Фігурантка антикорупційних розслідувань. ЗМІ писали, що у 2018 році Ірина Сисоєнко стала ініціаторкою зміни членів Коцюбинської ТВК ймовірно в інтересах міського голови Ірпеня Володимира Карплюка.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Верховна Рада 8
    • Листопад 2014 — Серпень 2019
      Обʼєднання "Самопоміч"

    Комітети

    • Верховна Рада 8
    • Листопад 2014 — Серпень 2019
      Комітет з питань охорони здоров’я

    Помічники

    Верховна Рада 8

    Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

    Дізнатися більше

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу