Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ельдаров Абдула

Ельдаров Абдула Ісайович

Рік народження: 1966

Опис політика

Депутат Дніпровської міської ради 7 скликання, суб’єкт висування - партія "Громадська сила". Станом на січень 2019-го - член депутатської фракції "Громадська сила". Член комісії міської ради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин.

2006-2010 р. депутат Амур-Нижньоднігіровської районної у м .Дніпропетровську ради. Ельдаров - акціонер ПАТ “Запорізький завод залізобетонних шпал” та ПАТ “Дніпропетровський стрілочний завод”. Акціонером стрілочного заводу також є лідер партії “Громадська сила” Загід Краснов.

Є співвласником ТОВ “Доненергопром”, основний вид діяльності якого - виробництво труб, порожнистих профілів і фітингів зі сталі. 

З 2004 року по теперішній час приватний підприємець, основний вид діяльності - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

З 1990 році працював на посаді інженера виробничого відділу Приватного виробничо- комерційного підприємства “Тімекс”.

Освіта вища. В 1984 році закінчив міське професійно-технічне училище №17 в м.Дніпропетровськ. У 1990 році закінчив факультет "фізичної культури та спорту" Дніпропетровського державного інституту фізичної культури та отримав спеціальність викладач-тренер по виду спорту.

Балотування

Фракції

  • Дніпровська міська рада 7
  • Громадська сила

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу