Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Васильчук Геннадій

Васильчук Геннадій Миколайович

Рік народження: 1966

Опис політика

У 2020 році обраний депутатом Запорізької міської ради по округу №2 від “Партії Володимира Буряка “Єднання”, є членом партії.

У 2015 році обраний депутатом Запорізької міської ради від політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Був секретарем постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

З вересня 2014 року працює проректором з наукової роботи ЗНУ. 

З 2008 року працював в університеті: починав роботу на посаді професора кафедри джерелознавства, історіографії та спеціальних історичних дисциплін ЗНУ.

З 2007 до 2008 року був професором кафедри загальноправових дисциплін Запорізького юридичного інституту Дніпропетровського національного університету внутрішніх справ МВС України.

У 2005 році був зарахований до докторантури Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

З 1996 до 2005 року працював на посадах доцента кафедри історії України та кафедри всесвітньої історії Запорізького національного університету.

З 1994 по 1996 рік працював на посадах асистента, старшого викладача кафедри історії України Українського державного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Раніше працював за сумісництвом учителем історії та географії у вечірніх школах Запоріжжя та Києва.

З 1990 по 1993 рр. навчався в аспірантурі на кафедрі новітньої історії України історичного факультету Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка. Захистив кандидатську дисертацію.

У 1990 році закінчив історичний факультет Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка.

З 1984 по 1986 рік проходив службу в лавах Збройних Сил СРСР, сержант.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу