Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Чумаченко Ігор

Чумаченко Ігор Миколайович

Рік народження: 1972

Характеристики політика

  • Гречкосійство

Опис політика

Із 2015 року - депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Депутатом обирався вперше від політичної партії "Опозиційний блок", є членом партії та однойменної фракції. Голова постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин.

У 2014 році був обраний до Запорізького обласного комітету профспілки металургів і гірників України. Із 2010 до 2014 року був помічником-консультантом депутата Запорізької обласної ради, а із 2006 до 2010 року був помічником-консультантом депутата Запорізької міської ради.

У 2006 році був обраний на посаду голови комісії по трудових спорах ВАТ "Запоріжсталь". З 2006 року також - член Наглядової Ради "Фонду Милосердя і Здоров’я ВАТ "Запоріжсталь". Із 2005 до 2011 року працював за сумісництвом викладачем, був доцентом кафедри цивільно-правових дисциплін Запорізького юридичного інституту Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

У 2005 році захистив кандидатську дисертацію, здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук. Автор наукових статей, співавтор трьох монографій з трудового права. Із 2005 року також має право на зайняття адвокатською діяльністю. У 2004 році закінчив аспірантуру Академії праці та соціальних відносин Федерації професійних спілок України.

Із 2002 року і дотепер - голова комісії з правового захисту і трудових відносин (виборна посада),начальник юридичного відділупервинної організації профспілки ПАТ "Запоріжсталь".

У 2000 році закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю "Правознавство", отримавши кваліфікацію юриста. Із 1999 року працював в первинній організації профспілки ВАТ "Запоріжсталь" на посадах інструктора, юрисконсульта.

У 1995 році закінчив історичний факультет Запорізького державного університету. Після закінчення Запорізького державного університету працював вчителем історії та англійської мови в Володимирівській середній школі Запорізького району Запорізької області, старшим вихователем, юрисконсультом дитячого міського притулку, заступником начальника дитячого оздоровчого центру "Супутник" ВАТ "Запоріжсталь".

Трудову діяльність почав з 1989 року, працював електромонтером лінійних споруд та абонентських устаткувань цеху сіток і мереж електрометалургійного заводу "Дніпроспецсталь".

Фігурант антикорупційних публікацій. "Заступнику мера Запоріжжя оголосили про підозру". Наприкінці 2017 року по справі про фіктивні тендери правоохоронці затримали заступника міського голови Запоріжжя Анатолія Пустоварова. Ігор Чумаченко став його адвокатом.

Балотування

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Опозиційний блок

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу