Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Братінов Ігнат

Братінов Ігнат Васильович

Рік народження: 1958

Опис політика

У 2020 році був обраний на проміжних місцевих виборах до Одеської облради від партії "Наш край". Того ж року на місцевих виборах Братінов балотувався до облради від партії "Слуга Народу", але не був обраний. 

У 2018 році сукупний дохід депутата склав 248,9 тисячі гривень. Його дружина поповнила сімейний бюджет на 15,7 мільйона гривень. Проте він не вказав "вартість нерухомості, права на яку набуті в поточному році".

У 2015 році обраний до Одеської облради від партії "Наш край". Входив до складу постійної комісії з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою.

У 2010 році був обраний до Одеської облради від "Народної партії". Був членом однойменної партії та входив до складу постійної комісії з питань АПК, а також депутатських груп "Бессарабія" та "Аграрна група".

У 2006 році балотувався до ВР 5-го скликання від партії "Народний блок Литвина", не обрано.

Був помічником народного депутата V скликання Верховної Ради, представника соцпартії Леоніда Мордовця.

Член благодійної організації "Поле надії".

Генеральний директор ТОВ "Шампань України" та виконавчий директор фермерських господарств "Кулевча" та Агрохолдинг 2007". Також йому належать частки в статутних капіталах ФГ "Кулевча", ТОВ "Шампань України", "Кулсервіс" та "Агрофірма" Дністровська".

Освіта вища.

Народився 6 вересня 1958 року в Одеській області.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу