Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Яворський Роман

Яворський Роман Степанович

Рік народження: 1976

Опис політика

У 2015 році був обраний депутатом Рівненської міської ради від ВО "Громадський контроль", безпартійний. Член комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю.

З 2006-го до 2012 року був організатором фестивалю "Атмосфера" у м.Рівне. У період з 2009-го до 2011 року – організатор Міжнародного просвітницького проекту "Збережи життя" у Рівненській області.

З 2010-го до 2012 року – організатор обласного фестивалю-конкурсу "Ми – талановиті". У 2010-2013 роках був організатором соціальної програми "Школа плавання" на Рівненському озері Басів Кут та на Хрінницькому водсховищі.

З 2010 року є організатором щорічного молодіжного еко-фестивалю "Аквасфера" у с.Хрінники Демидівського району. Є засновником фестивалю-реквієму "Герої Гурб" на місці найбільшої битви воїнів УПА із військами НКВД в урочищі Гурби.

У 2013 році заснував та очолив івент-агенцію "Мегаподія". У 2014 році був організатором концертного туру єдності "Схід-Захід разом" за участі Дзідзьо. У 2015 році організовував благодійні концерти на підтримку військових в зоні АТО, а також збір та відправку благодійної допомоги в зону АТО.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу