Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Анофрієв Андрій Дальвинович
Фото: Анофрієв Андрій

Анофрієв Андрій Дальвинович

Рік народження: 1982

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту. Створення незаконного збройного формування на тимчасово окупованій території.

Опис політика

Кандидат в депутати Харківської облради від партії “Наш край” та бойовик так званої "лнр".

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту. Створення незаконного збройного формування на тимчасово окупованій території. 

За даними СБУ Анофрієв підозрюється за 3 статтями: 110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України), ст. 113 (диверсія) та ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації).

У 2022 році, за інформацією Bihus.Info, завод Анофрієва  підписав контракт із держпідприємством "Український науково-дослідний інститут вагонобудування" та контракт на капітальний ремонт піввагонів з держпідтриємством "Східний гірничо-збагачувальний комбінат".

У 2021 році Анофрієва затримали за підозрою у причетності до незаконного збройного формування. За даними СБУ, група Анофрієва вчиняла особливо тяжкі злочини проти мирного населення регіону, зокрема, незаконно позбавляли волі людей для викупу. Згодом йому обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Після завершення розслідування його справу передали в суд у Луганській області - Марківський районний суд, але після вторгнення рф Марківку окупували і суд разом із матеріалами слідства опинився в окупації.

З 2019 року очолює Дніпровський завод з ремонту та будівництва пасажирських вагонів АТ "Дніпровагонбуд".

У 2015 році балотувався до Харківської обласної ради від партії "Наш край", не був обраний. На час виборів був головою комісії з реорганізації – виконуючим обов’язки директора у ДП "Укрспецвагон".

Член політичної партії "Наш край".

У 2014 році Анофрієв у складі  незаконного збройного формування "Всевелике Військо Донське" окупаційної адміністрації РФ організовував та ніс службу на блокпостах, що були розташовані на автомобільній дорозі між населеними пунктами Словʼяносербськ і Трьохізбенка Луганської області.

Його "групу" також вважали причетною до викрадення людей для отримання викупу та вбивства співробітника СБУ - майора Тимура Гетманського.

Освіта вища.

Фігурант бази "Миротворець".

Народився 10 січня 1982 року у Луганській області.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу