Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Єгорова-Луценко Тетяна

Єгорова-Луценко Тетяна Петрівна

Рік народження: 1983

Опис політика

2 липня 2022 року Державне бюро розслідувань ініціювало відсторонення від посади заступника голови Харківської обласної ради через наявність у нього російських документів. Про повідомили у пресслужбі Дербюро. Голова обласної ради на сесії обласної ради назвала це "Перевищенням повноважень". Проте вже 6 липня Єгорова-Луценко ініціювала відсторонення заступника Богдана Мальованого.

З 19 серпня 2021 року є головою Харківської обласної ради.

25 жовтня 2020 року обрана депутаткою Харківської обласної ради VІІІ скликання (від Слуги народу).

Брала участь у проміжних виборах до Верховної Ради 9 скликання 2020 року по 179 округу, що на Харківщині. Балотувалася як безпартійна самовисуванка. Вела активну кампанію на окрузі та не була обрана.

Працює співробітницею Науково-дослідного інституту правового забезпечення інноваційного розвитку Академії правових наук України. 

З грудня 2017 по грудень 2019 року була керівницею Головного територіального управління юстиції в Харківській області.

У 2016 році захистила кандидатську дисертацію у НЮУ ім. Ярослава Мудрого на кафедрі екологічного права.

У 2015 році під прізвищем Єгорова балотувалася до Харківської обласної ради (округ №33), Лозівської міської ради (як перший кандидат у списку) та Лозівської районної ради (округ №25). У всі три органи - від “Радикальної партії Олега Ляшка”. Її було обрано до Лозівської міської ради, однак вона відмовилася від мандату.

На той момент вона працювала начальницею Лозівського міськрайонного управління юстиції Харківської області. До цього працювала у вищому навчальному закладі, юристом в приватній компанії та державних установах.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу