Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Шульга Наталія

Шульга Наталія Іванівна

Рік народження: 1960

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

Депутатка Київської міської Ради 7-го і 8-го скликань. Українська науковиця, кандидатка біологічних наук

У 2020 році невдало балотувалась до Київської міської ради 9-го скликання від партії “За майбутнє” як безпартійна. 

У 2018 році на тлі саморозпуску фракції “Самопоміч” у Київраді перейшла до депутатської групи “Київська команда”. 

У 2017-2019 роках була заступницею директора Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС України.    

У 2015 році була обрана депутаткою Київської міської ради 8-го скликання від партії “Самопоміч” як безпартійна. Секретарка постійної комісії з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту. 

У 2014-2015 роках була депутаткою Київської міської ради 7-го скликання, обрана як перший номер від “Самопомочі”. Членкиня однойменної фракції, голова постійної комісії з питань освіти, науки та інноваційної політики. 

У 2012-2016 роках працювала за сумісництвом професоркою кафедри управління, інформаційно-аналітичної діяльності та євроінтеграції Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова.

З 2007 року є співзасновницею та виконавчою директоркою ГО “Український науковий клуб”.

Активна учасниця професійних спільнот, таких як “Наукове товариство ім. Тараса Шевченка”, “Українська Асоціація нейронаук”, “Топ Клуб”, “Асоціація випускників Аспену”. Лекторка TEDxKyiv.  Координаторка програмної ініціативи “Наука та суспільство” The Aspen Institute Kyiv. 

У 2005-2007 роках обіймала посаду віцепрезидентки зі стратегічного планування та завідувачки кафедри екології Національного університету “Києво-Могилянська академія”. 

У 2005 році повернулася до України після 13 років проживання у США.

У 1992-2005 роках працювала на різних посадах (остання – асоційований професор-дослідник) в Університеті Рочестера (штат Нью-Йорк, США). Займалася дослідженнями у галузі біології, викладала курси молекулярної генетики та клітинної біології для магістрів та аспірантів та різні практичні спецкурси. 

У 1992 році захистила дисертацію в Інституті молекулярної біології та генетики НАН України за спеціальністю “молекулярна біологія”. Кандидатка біологічних наук. 

У 1980-1994 роках працювала на різних посадах в Інституті молекулярної біології та генетики Академії наук України (тепер НАН України).

У 1982 році закінчила біологічний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю “Біологія”, у 1998 році - спеціальний екзекутивний курс з підприємництва (трансфер технологій) у The William E. Simon Graduate School of Business at the University of Rochester.

Народилася 21 травня 1960 року у Києві.

Балотування

Фракції

  • Київська міська рада 8
  • Обʼєднання "Самопоміч"
  • Обʼєднання "Самопоміч"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу