Прихильники на автобусах противники з плакатами – останній тиждень на Житомирщині

Фото: Прихильники на автобусах противники з плакатами – останній тиждень на Житомирщині

У березні на Житомирщину разом зі співаками приїжджали Петро Порошенко та Юлія Тимошенко. На кожну з зустрічей запрошували прихильників політиків, але на сцену виходили ці кандидати під вигуки "ГАНЬБА". 11 березня на Житомирщину приїжджав нинішній Президент Петро Порошенко. Поїздка планувалась як робоча, адже зранку на одному із місцевих підприємств проходила рада регіонального розвитку Житомирщини. Людей на цю раду звозили автобусами. За деякою інформацією, їх було по 2 автобуси – з кожного району області.

Окрім представників органів місцевого самоврядування та представників комунальних служб, там були присутні агітатори зі штабів Порошенка.

Щоб побачитися з гарантом-кандидатом, людям довелося чекати у довгій черзі.

Потім президент-кандидат поїхав відкривати гуртожитки для контрактників 95-ї десантно-штурмової бригади. А ввечері з концертом був на майдані Корольова. Окрім прихильників-агітаторів на зустріч із Порошенком приїхали представники "Нацкорпусу".

Поліція прогнозувала їхній приїзд, тому кількість силовиків на майдані була великою.  Фізичних протистоянь на майдані Корольова не було. Активісти зустріли нинішнього Президента плакатами та вигуками "ганьба".

Людей, яких привезли на зустріч із Порошенком, після концерту також розвозили по домівках.

19 березня до Житомира приїжджав Ігор Смешко.

Там він зустрівся з колективом Житомирського інституту хмелярства. Потім пішов у телецентр на зустріч зі своїм електоратом. Подивитись на кандидата прийшла повна зала житомирян.

21  березня на Житомирщині побувала кандидатка від "Батьківщини" Юлія Тимошенко.  Вона відвідала Коростень та Житомир.

На виступ кандидатки людей також звозили автобусами та пропонували молоді прийти на майдан Корольова за певну винагороду.

Фото: ОПОРА Житомир

Зі сцени Тимошенко, окрім своєї виборчої програми, розповідала історію про 6-річного хлопчика з Донбасу, в якого в житті залишилось тільки одне яблучко.

Під час виступу люди, які раніше були помічені поміж прихильників Порошенка, почали діставати плакати  з написами "ЮЛЯ-КРЕМЛІВСЬКА ЗОЗУЛЯ" та вигуками "ганьба".

Але протестувати на повну силу їм завадили хлопці у спортивній формі, які були прихильниками Тимошенко. Вони відразу порвали плакати не згодних з політикою кандидатки. Щоб сутичка не продовжувалась, людей із залишками плакатів оточила поліція.  

Трохи згодом провокації продовжились.

Відео: Василь Хомюк

У Новограді-Волинському за  Руслана Кошулинського 23 березня агітувала нардепка Ірина Фаріон.

28 березня у село Слободище Бердичівського району приїжджав народний депутат Юрій Бойко. Там він відвідав сільськогосподарське підприємство "Слободище". Послухати програму Бойка прийшли працівники цієї фірми та жителі Бердичівського району.

На Харківщині після мітингу на підтримку Юлії Тимошенко відкрили кримінальне провадження через підкуп виборців.

На Волині на зустріч із Тимошенко та Порошенком також звозили людей.

Громадський рух ЧЕСНО зібрав інформацію про кандидатів у Президенти у спецпроекті Polithub, де кожен виборець має змогу не лише знайти біографію кандидата, а й перевірити його на доброчесність.

Також 31 березня, у день виборів Президента України, Рух ЧЕСНО моніторитиме перебіг голосування в режимі онлайн.


[[ action.title ]]

[[ action.description ]]

[[ action.button ]]