Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Рибачок Сергій Анатолійович
Фото: Рибачок Сергій

Рибачок Сергій Анатолійович

Рік народження: 1961

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

Опис політика

Екскандидат у народні депутати.

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

У 2023 році СБУ повідомила Рибачку про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).

26 червня 2022 року окупанти "призначили" Рибачка першим заступником «голови» окупаційної "Херсонської міської ВДА". Про це повідомили джерела у так званій "ВЦА" та підтвердили джерела серед правоохоронців. 

Також повідомляється, що він взяв псевдонім – Ушинський Семен Анатолійович.

З 2017 року його компанія "Амалтея" винна банкам сотні мільйонів гривень. Як повідомлялося в ЗМІ, "успішний бізнесмен" має невиконаних фінансових зобов'язань загалом на понад 6 млн доларів. 

У 2016 році балотувався у народні депутати від партії “Народний Рух України”, не пройшов. У зв’язку з виборами, Рибачок відомий в херсонській медіа-спільноті як замовник піару, за який "забував" розраховуватися. Має власний іменний сайт.

З 2008 по 2011 рік начальник ДП Комітету технічного нагляду за будівництвом Херсонської обл.

В 2002 - 2004 роках голова правління ВАТ "Херсонський бавовняний комбінат". Став останнім керівником в історії цього підприємства. Коли він ставав головою, ще була можливість врятувати комбінат, але за час керівництва  Рибачка підприємство прийшло в остаточний занепад.

У 1997 році один із засновників ТОВ "Амалтея", а у 2012 році став директором.

У 1992 році заснував МПП "Тайфун"- транспортно-експедиційне підприємство.

Освіта вища.

В 1983 році закінчив Херсонський сільськогосподарський інститут за спеціальністю інженер-гідромеліоратор, в 2006 році - Херсонський Державний аграрний університет і отримав кваліфікацію менеджера-економіста.

Фігурант бази "Миротворець".

Народився 13 червня 1961 року у Херсоні.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу