Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Куц Ярослав

Куц Ярослав Олександрович

Рік народження: 1985

Опис політика

У 2021 році під час маркерних голосувань підтримав забудову запав біля Романівки та Стоянки, а також голосував за забудову табору “Восток”. Це зокрема суперечить меморандуму, який ЄС підписало після місцевих виборів 2020 року. Відповідно політик, згідно з методологією Руху ЧЕСНО, став кандидатом на відкликання.

У 2020 році невдало балотувався на посаду голови міста Ірпінь, але був обраний депутатом як перший кандидат і член партії “Європейська аолідарність” у списку до Ірпінської міської ради. Через рік оголосив, що його обрали головою фракції ЄС, але депутатка ЄС Наталія Іздебська, яка була обрана головою фракції ЄС після місцевих виборів, заперечила, що Куца фракція обрала на цю позицію в законний спосіб.

У 2019 році невдало балотувався на парламентських виборах, набрав менше 2%. Це, як і майже нульовий звіт про витрати на вибори, може свідчити про технічну природу участі у виборах. Куц на момент балотування був ведучим програми “Контролер” на ТРК “Україна”, де він працював з 2018 року.

У 2016 році - експерт кримінального ток-шоу “Глядач як свідок” на телеканалі “Україна”.

Освіта вища, Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю “правознавство”.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу