Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Гладенький Микола

Гладенький Микола Іванович

Рік народження: 1995

Опис політика

Кандидат у ВРУ 9 від "Партії Шарія".

У 2021 році  Анатолій Шарій опублікував пост, де стверджував, що Бєлоглазова та Гладенький вели підривну роботу проти нього та його партії, і що Гладенький продав bihus.info інформацію з нібито "переписками Шарія", які не є правдивими. 

У липні 2021 року Співробітники Служби безпеки України провели обшуки у засновників громадської організації "Партія Шарія" у Києві та області. В перслужбі СБУ заявили, що засновники громадської організації причетні до поширення агітаційних матеріалів сепаратистського характеру.

Є одним з засновників ГО  "Партія Шарія". У червні 2020 році Рух ЧЕСНО виявив, що найбільшим донором “Партії Шарія” у 1 кварталі стала ГО “Партія Шарія”. Загалом однойменна ГО перерахувала на центральний рахунок партії 430 тисяч гривень.

У 2019 році балотувався до ВРУ 9 від "Партії Шарія",  включений до виборчого списку під № 8, проживає в місті Києві.

У 2019 році в каналах "Партії Шарія", позиціонувався, як глова Київського осередку. 

Навесні 2019-го Анатолій Шарій опублікував розслідування, в якому був запис прихованої камери зі штабу Петра Порошенко. За даними ЗМІ, саме це відео надав Шарію Гладенький, що так і потрапив до списку партії.

У 2014 та 2019 році, за даними YouControl, мав судові справи за дрібне хуліганство та злісну непокору законному розпорядженню або вимозі поліцейського. 

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу