Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Трубіцин Владислав

Трубіцин Владислав Сергійович

Рік народження: 1983

Характеристики політика

  • ФАРи: 1
  • Прогульництво

Опис політика

Ексдепутат Київської міської ради 9 скликання, обраний від партії "Слуга народу".

У жовтні 2023 року Трубіцина офіційно позбавили депутатського мандату, замість нього депутаткою від "Слуги народу" стала ексміністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька.

У 2023 році Трубіцина виключили з фракції "Слуга народу" через підозру від НАБУ. До цього депутат призупинив своє членство в партії, однак залишався головою постійної комісії з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою.

Згодом Трубіцин втік із країни попри заборону на виїзд, згідно з розслідуванням "Схем", депутату вдалось це зробити завдяки листу від голови начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

У 2022 році Владислав Турбіцин втік від детективів НАБУ, які готові були затримати політика на хабарі, розмір якого був 1 млн 260 тис грн. Депутату, якого обрали головою комісії Київради з питань підприємництва, інкримінують вимагання хабара у бізнесмена за розміщення МАФів у центрі Києва. 

Співробітники антикорупційного бюро під час проведення спецоперації, перебіг якої був знятий на відео та оприлюднений,  встигли затримати Олександра Коча, який на сайті Київради є у переліку помічників депутата. 

У 2021 році як повідомляли ЗМІ, Трубіцин перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував бійку в Київраді.

Наприкінці 2021 року подав свій перший запит щодо недопущення неправомірних дій стосовно знесення ТЦ "Полярний" та будівництва на його місці багатоповерхових житлових будинків на Оболоні.

У 2020 році був обраний депутатом Київської міської ради від партії "Слуга народу". Балотувався у Оболонському районі (Округ №7). 

У 2016 та 2018 роках, за даними Youcontrol, двічі притягувався до відповідальності за статтею "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції". 

Був помічником народного депутата від "Партії Регіонів" 7 скликання Фельдмана Олександра Борисовича

Декларація за 2019 рік

Народився 1 лютого 1983 року у Харкові.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу