Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Попов Олег Миколайович
Фото: Попов Олег

Попов Олег Миколайович

Рік народження: 1972

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

Опис політика

Ексдепутат Луганської районної ради від КПУ.

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

У 2023 році за інформацією очільника Луганської ОВА, вибухнула автівка Олега Попова. Він отримав травми, несумісні з життям.

Того ж року за інформацією російських пропагандистських ЗМІ  Олег Попов виявився живим. Раніше повідомлялось, що він загинув.

19 жовтня 2022 року Указом Президента потрапив до санкційного списку РНБО, щодо осіб, які прямо або опосередковано підтримали військову агресію росії проти України. 

19 вересня 2022 з’явилася інформація про ліквідацію Попова російськими спецслужбами. Також відомо, що він брав участь у знищенні м. Попасна.

У 2015 році помічник депутата "народної ради лнр", секретар ЦК Спілки комуністів Луганщини.

Після окупації частини Луганщини був депутатом так званої "Народної Ради лнр" І та ІІІ скликань. Був головою комітету "Народної Ради лнр" з питань державної безпеки та оборони, роботи правоохоронних органів та судової системи, законності, захисту прав та свобод людини та громадянина.

Брав участь у захопленні будівлі СБУ м. Луганська. У червні 2014 року у складі незаконного військового формування "Зоря" атакував Луганський прикордонний загін. У жовтні став співзасновником організації "Комуністи Луганщини".

У 2010 році обраний депутатом до Луганської районної ради від КПУ. 

Освіта вища.

Закінчив Харківський аерокосмічний університет ім. Жуковського у 2007 році за спеціальністю "Економіка підприємства". У 2018 році отримав кваліфікацію магістра у Луганському державному університеті ім. Володимира Даля

Народився 16 квітня 1972 року у місті Луганськ.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу