Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Григорук Олег

Григорук Олег Романович

Рік народження: 1978

Характеристики політика

  • ФАРи: 2
  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Дніпровської міської ради 7 скликання, суб’єкт висування - політична партія "Опозиційний блок". Станом на січень 2019-го - член депутатської фракції політичної партії "Наш край". Секретар комісії міської ради з питань транспорту та зв’язку.

2014 року був кандидатом в депутати Верховної Ради по округу № 26 (частина Дніпра), самовисуванець. 

2010-2015 - депутат Кіровської районної у місті Дніпропетровську ради від Партії регіонів. 2006-2010 - депутат Кіровської районної у місті Дніпропетровську ради.

Станом на кінець 2018 року Олег Григорук працює помічником керівника в КП "Молодіжне творче об'єднання" Дніпровської міської ради. Його дружина Олена працює там же заступницею начальника відділу експлуатації. Комунальне підприємство займається організацією відпочинку та розваг, функціонуванням спортивних споруд, діяльністю мобільного харчування, наданням в оренду нерухомого майна, рекламними послугами.

З 2010 року займається адвокатською діяльністю. З 2002 року займається підприємницькою діяльністю. У вересні 1998 року прийнятий на посаду директора ППФ "Вена-імпекс".

Григорук входить до керівних органів громадських організацій “До серця людини” та “Спілка підприємців Кіровського району”

Освіта вища. У 2003 році закінчив Львівський державний аграрний університет та отримав диплом менеджера-економіста за спеціальністю “Менеджмент організацій”.

У 2005 році закінчив Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та отримав кваліфікацію юриста за спеціальністю “Правознавство”.

У 2014 році вступив до Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на факультет державного управління.

Фігурант антикорупційних розслідувань.

Балотування

Фракції

  • Дніпровська міська рада 7
  • Позафракційні

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Відкрита справа щодо підроблення протоколу про передання 160 зупинкових комплексів в оренду ТОВ "Магнум-Дніпро"

  • підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів владні зловживання

Депутат Олег Григорук погасив борг 300 000 евро невідомим коштом

  • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу