Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Глікман Михайло

Глікман Михайло Миколайович

Рік народження: 1984

Характеристики політика

  • Прогульництво
  • Гречкосійство

Опис політика

Депутат Дніпровської міської ради 7 скликання, суб’єкт висування - політична партія "Опозиційний блок". Станом на січень 2019-го - член депутатської фракції "За життя". Заступник голови комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства.

З 2010 до 2015 року - депутат Самарської районної у місті Дніпрі раді від Партії регіонів. З 2013 до 2015 року обіймав посаду начальника управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради. У 2011-2013 рр.- директор КП “Інфо-Рада Дніпро”.

З 2009 до 2011 року - провідний спеціаліст управління забезпечення депутатської діяльності Дніпропетровської міської ради. У 2007-2009 рр. - заступник начальника відділу у ТОВ “Промислова група”.

Освіта вища. У 2013 році закінчив Регіональний Інститут Державного Управління Національної Академії Державного управління при Президентові України. Кваліфікація: Магістр Державного Управління. У 2001 році вступив до Національної металургійної академії України, яку закінчив у 2006 році за фахом “Менеджмент підприємницької сфери”, присвоєно кваліфікацію спеціаліста менеджменту.

Освіта

  • Освіта
    Освітній рівень: освіта вища

    Балотування

    Фракції

    • Дніпровська міська рада 7
    • Опозиційний блок

    Дивитись більше про політика в інших джерелах

    Декларації
    Посіпаки
    Посіпаки-2
    Реєстр національних публічних діячів
    Гарна Хата
    Вони голосують для тебе
    Серпом по рейтингу