Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Скоропад Ігор

Скоропад Ігор Михайлович

Рік народження: 1963

Опис політика

З 2015 року депутат Житомирської міської ради 7 скликання від ВО "Батьківщина". Нині позафракційний. Член постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста.

З 2011 року - голова Асоціації ОСББ "Жито-Мир". Співвласник ПП “Будойлсервіс”. У 2010 році балотувався до Житомирської міської ради 6 скликання від УРП "Собор".

У 2009-2011 роках працював провідним спеціалістом управління муніципального розвитку Житомирської міської ради. З 2005 до 2009 року - голова правління ОСББ "Вікторія". У 1999-2005 роках займався приватним бізнесом та працював у підприємстві з іноземними інвестиціями Лукойл-Україна.

З 1989 року по 1995 працював головним маркшейдером нафто-газвиодобувного управління Тевліннафта, а потім керівником комплексної маркшейдерської служби об’єднання кількох нафтових управлінь у місті Когалим Тюменської області (Російська Федерація) нафтової компанії Лукойл. 

У березні 2016 року отримав другу вищу освіту за фахом "Менеджмент організацій", МАУП. У 1990 році закінчив Тюменський інженерно-будівельний інститут за фахом "Промислове та цивільне будівництво". 

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

Підвішені закони: чому Зеленський затягує із підписанням ініціатив?

36 законів очікують на підпис чи вето президента Володимира Зеленського. Один із них — ще з 2019 року, хоч Конституція передбачає на це лише 15 днів.&n...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу