Здати зрадника

Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Фалько Олександр Олександрович
Фото: Фалько Олександр

Фалько Олександр Олександрович

Рік народження: 1966

Фігурант Реєстру зрадників

  • ФАР
    Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

Опис політика

Депутат Мелітопольської міської ради від Опоблоку.

Перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та добровільне зайняття посади в органах місцевого самоврядування.

Член партії "Опоблок", у минулому був членом партії "Соціалісти" та "Партії регіонів".

8 вересня 2022 року у Мелітополі на сесії міської ради призупинили повноваження 7 депутатів, включно з Олександром Фалько. Ці депутати після вторгнення окупантів перейшли на їх бік.

7 квітня 2022 року у Мелітополі фсб затримали одного з найактивніших колаборантів, які сприяють окупованому режиму. Це депутат міської ради Олександр Фалько. Про це повідомив чинний мер Мелітополя Іван Федоров. 

За інформацією чинної мерії Мелітополя, депутат міської ради Олександр Фалько в окупаційній владі відповідає за залучення місцевого криміналітету до рекету та грабежів мирного населення, здебільшого приватних підприємців.

Відомо також, що Фалько є довіреною особою Євгена Балицького,  відповідаючи за напрямок "бізнес та ринки".

У 2020 році балотувався до Мелітопольської міської ради від Опоблоку, обрано. На момент виборів заступник директора у ТОВ "Мелітопольський завод металовиробів".

 У 2015 році балотувався до Запорізької обласної ради та Мелітопольської міської ради від партії "Соціалісти", не обрано. На момент виборів заступник директора у КП "Автоколона №3".

1 листопада 2013 рокупомічник міського голови Мелітополя, також курирував роботу управління комунального господарства, відділу житлового господарства, сектору транспорту та зв'язку; контролював низку комунальних підприємств.

5 вересня 2013 року стажер на посаду першого заступника Мелітопольського міського голови;

З січня 2013 по серпень 2013 року заступник директора КП Запорожринок.

З листопада 2010 по грудень 2012 року директор КП Мелітопольжитлосервіс.

У 2010 році обраний депутатом до Мелітопольської міської ради від Партії регіонів. На момент виборів заступник директора із загальних питань у ТОВ "Інтерфарма".

Фігурант бази "Миротворець". 

Освіта вища.

Народився 19 листопада 1966 року у м. Мелітополь Запорізької області.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу