Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Кобзарюк Олександр

Кобзарюк Олександр Олександрович

Рік народження: 1970

Опис політика

Із 2015 року – депутат Запорізької міської ради 7 скликання. Обирався за списками політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" як член партії. У міськраді увійшов до політичної фракції "Солідарність". Заступник голови постійної комісії міської ради з питань регуляторної політики, розвитку підприємництва, торгівлі, послуг та захисту прав споживачів.

У 2017 році офіційно не працював. Президент громадської організації "Протект". Із 2010 до 2014 року — депутат Степнянської сільської ради Запорізького району. 2012 року також був студентом денного відділення Європейського університету за фахом "Економіка та менеджмент".

Із 2000 до 2008 року, згідно офіційної біографії, займався підприємництвом. Із 1994 до 2000 року був заступником директора з технічних питань, комерційним директором ТОВ "Агро-Сервіс".

У 1999 році закінчив Американську моторну академію автомобільної асоціації міста Нью-Йорк, отримавши професію "дилер автомобілів". Із 1990 до 1994 року був інженером з комплектації приладів та матеріалів, комерційним директором на ТОВ "Дніпро-Сервіс".

Фігурант антикорупційних публікацій "Хто подарував депутатці від "БПП" 20 мільйонів гривень". У 2018 році Олександр Кобзарюк увійшов до списку найбідніших депутатів міськради. Депутат три роки поспіль декларує доходи не вищі 20 тисяч гривень на рік та не декларує жодних заощаджень.

Балотування

  • 2015
    мажоритарка 39
    Запорізька міська рада 7-го скликання: БПП — мажоритарка 39
    Обрано
  • 2010
    мажоритарка
    Степненська сільська рада 6-го скликання — мажоритарка
    Обрано

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу