Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Ревчук Ольга

Ревчук Ольга Андріївна

Рік народження: 1988

Характеристики політика

  • ФАРи: 1

Опис політика

Із 2015 року – депутатка Запорізької міської ради 7 скликання. Депутаткою обиралась вперше за списками політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" як безпартійна. Членкиня фракції "Солідарність". Увійшла до складу постійної комісії міської ради з питань екології.

Із 2016 року і дотепер - працює комерційною директоркою ТОВ "Ферротрейдинг". Ця компанія існує з 2001 року, а основний напрямок її діяльності – виробництво чавуну, сталі та феросплавів. Із 2011 року до 2016 року - заступник директора з комерційних питань ПМП "Алоінс".

У 2011 році також була спеціалісткою департаменту управління активами ВАТ "КУА Фінгрін". Із 2010 до 2011 року працювала менеджеркою на ПМП "Алоінс". У 2007–2010 роках працювала менеджеркою на ЗАТ "Ферротрейдінг".

У 2010 році закінчила Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю "Міжнародна економіка".

Фігурантка антикорупційних публікацій. "Хто подарував депутатці від "БПП" 20 мільйонів гривень". У 2018 році депутатка увійшла до ТОП-5 обранців міськради за найбільшими доходами, отриманими за попередній рік.

Доходи Ревчук та її родини за 2017 рік становили 20,3 мільйони гривень. Левову частку цих грошей, а саме 20 мільйонів гривень, депутатці подарував батько – Андрій Демидов. Наразі Демидов володіє кількома бізнесами. Зокрема, він є співзасновником ТОВ “Ферротрейдинг”, до статутного капіталу якого вніс 5 млн грн.

За тією самою адресою, що й ТОВ “Ферротрейдинг”, зареєстрована ще одна фірма – приватне мале підприємство “Алоінс”, власником якого теж є Демидов. Андрій Демидов разом із дружиною є співвласниками ПАТ “Запорізький механічний завод”, що виробляє запчастини для залізничного транспорту та власниками ТОВ “Феррокс”, до статутного фонду якого подружжя внесло по 10 млн грн кожен.

"НАЗК направило до суду протоколи стосовно депутатки Запорізької міської ради". У 2018 році Національне агентство встановило, що депутатка Запорізької міської ради Ольга Ревчук не подала до Єдиного державного реєстру декларацій повідомлення про суттєві зміни в майновому стані у зв’язку з набуттям у власність водного транспортного засобу Monterey boats 2007 року випуску вартістю понад 1 млн гривень.

Балотування

  • 2015
    мажоритарка 14
    Запорізька міська рада 7-го скликання: БПП — мажоритарка 14
    Обрано

Фракції

  • Запорізька міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Фігурування в антикорупційних розслідуваннях

Дізнатися більше

Ольга Ревчук вчасно не поідомила НАЗК про придбання водного транспортного засобу вартістю понад 1 млн гривень

  • порушення вимог фінансового контролю порушення антикорупційного законодавства

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу