Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

Депутат Івано-Франківської міської ради 7, 8 скликання, підприємець.

У 2020 році - обраний до Міська рада Івано-Франківської ОТГвід партії ЄС.

Із 2015 року – депутат Івано-Франківської міської ради 7-го скликання від партії БПП “Солідарність” як її член. Увійшов до складу фракції цієї партії у міській раді. Член постійної депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин. 

У 2010 році- балотувався до Івано-Франківської міської ради 6-го скликання від партії “Наша Україна”.

Підприємець, засновник компаній, які займаються будівництвом, наданням в оренду й експлуатацію нерухомого майна, виробництвом готової їжі та страв. Засновник благодійної організації та обласної федерації баскетболу - ПП “Вамбуд”, ТОВ “Вамбуд Девелопмент”, ТОВ “Добробутнафтогаз”, ТОВ “ОМК Інвест”, ТОВ “Квартал Краківський”, ТОВ “Агроінвест-ІФ”,  БО “Благодійний Фонд “Наше Прикарпаття”, ГО “Федерація баскетболу Івано-Франківської області”

Згідно доходів 2014 і 2015, 2017 років увійшов до списку найбагатших депутатів Івано-Франківської міської ради - за даними ЧЕСНО. 

Згідно аналізу декларації 2016-го року, за даними ЧЕСНО, потрапив до списку депутатів-”злидарів” Івано-Франківської міської ради.  

За пропуск засідань комісії з питань містобудування і земельних відносин у 2016 році став кандидатом на відкликання - за даними ЧЕСНО. 

Фігурант скандальних матеріалів івано-франківських журналістів через забудову рекреаційної зони біля міського озера.

Член Політичної партії «Європейська Солідарність».

Освіта вища. У 2001 році закінчив Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника, факультет фізичного виховання та спорту. 

У 2003р. пройшов перепідготовку кадрів Прикарпатського університету ім. В.Стефаника, економічний факультет, бухгалтер-економіст.

Балотування

Фракції

  • Івано-Франківська міська рада 7
  • Блок Петра Порошенка "Солідарність"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу