Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Васильчук Сергій

Васильчук Сергій Миколайович

Рік народження: 1968

Характеристики політика

  • Прогульництво

Опис політика

З 2002 року по даний час є депутатом Рівненської міської ради 4, 5, 6, 7 скликань, на даний момент - від "Солідарності". Входить до постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю. 

З липня 2003 року працюю на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Рівненської міської ради.

З 1989 року працював теслярем Сарненського заводу мостових технологічних конструкцій ВО “Містобудіндустрія”; токарем малого науково – виробничого підприємства “Промсервіс”.

З 1993 по 1995 роки працював державним податковим інспектором відділу податків з населення, старшим державним податковим ревізором – інспектором, начальником відділу податків та зборів з фізичних осіб Державної податкової інспекції у Сарненському районі Рівненської області.

З 1995 по 2003 роки працював на посадах головного спеціаліста бухгалтерії та головного бухгалтера ВАТ "Рівнеазот". 

У 1993 році з відзнакою закінчив інженерно-економічний факультет Київського технологічного інституту харчової промисловості. Присвоєно кваліфікацію “інженер-економіст”.

У 2006 році – завершив навчання в Національному університеті “Острозька академія” за магістерською програмою з напряму “Державне управління” та за спеціальністю “Державна служба”. Присвоєно освітньо – кваліфікаційний рівень магістра державної служби. 

За інформацією ЧЕСНО, депутат - прогульник.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

ТСК по Києву: розмежування повноважень держорганів столиці і QR-коди

Розмежування повноважень Київської міської військової адміністрації (КМВА) та Київської міської державної адміністрації (КМДА), а також ризик підтоплення ста...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу