Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Чепік Володимир

Чепік Володимир Ігорович

Рік народження: 1983

Опис політика

Депутат Сумської міської ради 7 скликання. Член постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, розвитку підприємництва, торгівлі та послуг, регуляторної політики. Член політичної партії «За Україну!».

У 2019 році балотувався і не був обраний до ВРУ 8 скликання від партії “Політична стратегія Гройсмана” (№50 у списку).

У 2015 році балотувався і був обраний до Сумської міської ради 7-го скликання від партії “За Україну!” (округ 3).

З травня 2015 року є консультантом інформаційного центру підтримки бійців АТО благодійного фонду «Суми».

Є керівником СОГО «Всеукраїнський союз ветеранів АТО» і співголовою ради ветеранів та учасників антитерористичної операції при Сумській обласній державній адміністрації.

З вересня 2014 до березня 2015 років брав безпосередню участь в АТО на Сході України (Маріупольський напрямок). Учасник бойових дій.

У 2014-2015 роках проходив військову службу на посаді заступника командира батареї 27 Сумського реактивного артилерійського полку.

З 2014 до травня 2015 року працював начальником відділу правового та кадрового забезпечення департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.

З 2014 до травня 2015 року працював начальником відділу правового та кадрового забезпечення департаменту містобудування та земельних відносин Сумської міської ради.

З 2012 до 2014 року працював начальником відділу правового забезпечення управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

У 2010 році балотувався і не був обраний до Сумської міської ради 6-го скликання від партії “За Україну!” (округ 33).

У 2010-2012 роках працював начальником відділу з контролю за дотриманням містобудівного законодавства управління архітектури та містобудування Сумської міської ради.

З 2006 року до травня 2015 року працював юристом у виконавчих органах Сумської міської ради на різних посадах: головний спеціаліст, завідуючий сектором, начальник відділу.

У 2005 році працював менеджером у молодіжній громадській організації «Сумський обласний комітет молодіжних організацій».

У 2002 році працював слюсарем ЗАТ «Центр автоматизації нових технологій».

Освіта: у 2012 році закінчив Українську академію банківської справи за спеціальністю «Правознавство» та отримав кваліфікацію юриста. У 2012 також отримав кваліфікацію магістра державної служби у Центрі післядипломної освіти Сумського державного університету. У 2006 році закінчив Сумський державний університет за спеціальністю «Системи управління і автоматика» та здобув кваліфікацію інженер-системотехнік.


 

Балотування

Фракції

  • Сумська міська рада 7
  • СМО ПП "За Україну!"

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу