Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Соколов Олександр

Соколов Олександр Олегович

Рік народження: 1986

Опис політика

На парламентських виборах у 2019 році балотувався як самовисуванець по округу 157 (м. Суми). Не був обраний народним депутатом.

У 2019 році напередодні президентських виборів профінансував кандидата в президенти України Євгенія Мураєва на 45 тисяч гривень. До того, у 2018 році, був неодноразовим донором “Опозиційної платформи – За життя”, сумарно переказавши їй 106 тисяч гривень.

У 2018 році був головою Сумської регіональної організації політичної партії “ОПЗЖ” . 

У 2018 року започаткував в ефірі обласного телеканалу “АТВ” щотижневу авторську програму “Лінія захисту”.

У 2015 році обраний головою експертної громадської комісії з питань контролю за використанням об’єктів комунальної власності та приватизації при Сумській міській раді.

З 2015 року займається приватною адвокатською діяльністю.

У 2015 році балотувався до Сумської міської ради 7-го скликання від “Партії вільних демократів” по округу 25. Не був обраний депутатом.

У 2010 році балотувався до Сумської міської ради 6-го скликання від Молодої України по округу 3, не став депутатом.

Директор ТЗОВ “Платформ трейд” (оренда нерухомості). Голова та засновник ТОВ "Інжинірингова компанія "Нафтогазові системи". Засновник, бенефіціар ТОВ "Сумський фондовий центр", ТОВ "Інвестсістем", засновник та голова ТОВ "МПП Алтан". Журналіст у ТОВ "Ікс-прес". Член Національної асоціації адвокатів України.

Закінчив Українську академію банківської справи Національного банку України за спеціальністю “Фінанси” та  Національний університет “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого” за спеціальністю “Правознавство”.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу