Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Дідковська Катерина

Дідковська Катерина Дмитрівна

Рік народження: 1984

Опис політика

У 2015 балотувалася до Київської міської ради 8 скликання від “Самопомочі” за округом №105 (Солом’янський район), але отримала депутатські повноваження, після того, як член депутатської групи “Київська команда” Андрій Таранов 18 грудня 2019 року за власним бажанням склав повноваження.

За інформацією сайту Київської міської ради є помічницею-консультанткою Сергія Гусовського. Була помічницею-консультанткою депутата  Верховної Ради 8 скликання Олександра Опанасенка  на громадських засадах.

За словами Дідковської, вона ніколи не була депутаткою, але працювала з фракціями та групами, зокрема з "Київською командою".

Зареєстрована як фізична особа–підприємець у місті Вінниця, її основним КВЕДом є діяльність туристичних агентств. Раніше була керівницею ТОВ "Рутенія-тур", де одним із засновників і бенефіціарів є Сергій Харчук фігурант антикорупційних розслідувань, якого виключили з лав партії "Самопоміч" через конфлікт у зв'язку з переданням земельної ділянки від Київської міської ради у приватну власність матері та особам, наближеним до депутата Київради Романа Марченка.

Відповідно інформації з її сторінки у соцмережі, з 2012 року мешкає у Києві.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу