Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Бовкун Євген

Бовкун Євген Іванович

Рік народження: 1966

Опис політика

Депутат Нікопольської міськради 8-го скликання від "Батьківщини"

У вересні 2023 року був одним з тих, хто пропонував взяти на поруки олігарха Ігоря Коломойського, якому суд присудив арешт у справі про шахрайство. Просячи пом’якшити запобіжний захід для олігарха, Демченко сказав, що довіряє Коломойському, бо той "у 2014-2015-му році врятував не лише Запорізьку та Дніпропетровську область, а й усю Україну" і "дав шанс відчути, що ми можемо перемогти другу армію світу".  

У липні 2023 року отримав орден Данила Галицького.

У 2022 році після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну вступив до лав ЗСУ. Служить у складі 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр".

У 2020 році обраний депутатом Нікопольської міської ради 8-го скликання від ВО "Батьківщина" (член партії). Член однойменної фракції. Під час місцевих виборів 2020-го року балотувався також до Нікопольської районної ради, теж від "Батьківщини".

У 2015 році невдало балотувався на посаду міського голови Нікополя як самовисуванець.

У 2010 році балотувався до Нікопольської міськради 6-го скликання від "Партії регіонів" (член партії).

У 2006 році невдало балотувався до Верховної Ради 5-го скликання від "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" (№72 у списку). На момент виборів був членом Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктора Медведчука.

З 2006 рокудиректор з юридичних та корпоративних питань АТ "Нікопольський завод феросплавів".

У 2005 році отримав свідоцтво на заняття адвокатською діяльністю.

У 1998 році невдало балотувався до Верховної Ради 3-го скликання як самовисуванець від Дніпропетровщини (округ №35). На момент виборів був заступником Нікопольського міського голови.

Має вищу освіту. Згідно з інформацією на Facebook-сторінці Бовкуна, він закінчив Юридичний факультет Київського державного університету імені Тараса Шевченка, а також магістратуру з держуправління у Національній академії державного управління при Президентові України.

Народився 30 серпня 1966 року у Нікополі Дніпропетровської області.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу