Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Гнап Дмитро

Гнап Дмитро Володимирович

Рік народження: 1977

Опис політика

У 2019 році балотувався на посаду Президента України від партії "Сила Людей" як її член. Знявся з реєстрації у ЦВК як кандидат у президенти на користь Анатолія Гриценка.

Фізична особа-підприємець, член партії "Сила Людей". У 2018 році заявив про перехід із журналістики у публічну політику. У 2006 році балотувався до Верховної Ради та Донецької облради від партії “Наша Україна”. Із 2001 до 2007 року займався партійною діяльністю та виборчими кампаніями у складі “Нашої України”. Також був громадським активістом, журналістом та медіаменеджером. Працював кореспондентом, редактором, ведучим новин на каналах СТБ, Перший національний, UBC. Екс-керівник проекту "Слідство.інфо". Закінчив філософський факультет Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Брав участь у встановленні "кучмівської цензури" на УТ-1 у 2001 році, що визнає сам.

У лютому 2019 року став фігурантом скандалу щодо ймовірного присвоєння 9 тисяч євро, які належать колишньому проекту Гнапа "Слідство.інфо" та які він обіцяв витратити на потреби воїнів АТО. Народні депутати та члени партії "Сила Людей" Наталія Веселова та Остап Єднак закликали Гнапа зняти свою кандидатуру з виборів президента, політик відмовився. Партія “Сила Людей” поставила вимогу “відкликати свою заяву про згоду балотуватися кандидатом на пост Президента України від ПП “Сила Людей” та повернути на рахунки партії гроші, що були сплачені до ЦВК як застава. Ці кошти Гнап зібрав шляхом публічного фандрайзингу.

Офіційна передвиборча програма кандидата.

Балотування

Читайте на ЧЕСНО

Бджоли проти меду? Що таке партія "Антикорупційний фронт" і хто за нею стоїть

Бджоли проти меду? Що таке партія "Антикорупційний фронт" і хто за нею стоїть

“Смертна кара для корупціонерів” — саме таке гасло ви могли бачити серед реклами у Facebook. Подібні дописи на червоному тлі траплялися у с...

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу