Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Тимошенко Кирило

Тимошенко Кирило Владленович

Рік народження: 1989

Опис політика

З 1 березня 2024 року Тимошенко став штатним радником міністра оборони Рустема Умєрова.Він відповідальний за медіа та комунікації Міноборони.

У 2023 році Тимошенко звільнився з Офісу Президента.

Того ж року телеканал "Рада" без торгів уклав угоду з компанією "Кінокіт", яку пов'язують з Тимошенко, на виробництво програм для Телемарафону вартістю 120 млн грн.

З 2022 року після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну відповідає в Офісі президента за відновлення житла та інфраструктурних об'єктів України на звільнених територіях.

Того ж року потрапив у два скандали з автівками. Спочатку Бігус.Інфо опублікували матеріал про те, що Тимошенко їздить на позашляховику "Chevrolet Tahoe", який компанія "General Motors" передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. Після розголосу він вирішив не їздити на цьому авто. А через деякий час Тимошенка помітили за кермом Porsche Taycan, вартістю близько 100 000 доларів. У коментарі журналістам Тимошенко заявив, що це не його власне авто, і він його позичав у непублічного бізнесмена Веміра Давітяна. 

В результаті НАЗК вирішило провести перевірку щодо Тимошенка.

У 2021 році став виконавчим секретарем президії Конгресу місцевих та регіональних влад, створеного при Президентові України.

З 2020 року відповідав в Офісі Президента за регіональну політику.

Того ж року став координатором президентської програми "Велике будівництво".

У 2019 році працював у штабі кандидата на пост президента України Зеленського, відповідав за медіа та креатив виборчої кампанії. Входив в оргкомітет інавгурації Зеленського. Автор відеоролика Володимира Зеленського з викликом Петра Порошенка на дебати.

Коли Тимошенко вже працював у команді Зеленського, GoodMedia транслювала форум команди Порошенка «Відкритий діалог» у Палаці спорту, а на телеканалі «Прямий» вийшов фільм GoodMedia про друга і бізнес-партнера Порошенка — "Пʼять днів з Ігорем Кононенком".

Того ж року Тимошенко був призначений Заступником Керівника Офісу Президента України. Спершу відповідав за питання інформаційної політики, а також курував протокол Глави держави та сферу ІТ.

У 2017—2018 роках GoodMedia зняли цілу низку роликів про здобутки влади — уряду і Міністерства інформполітики. За це з бюджету компанія отримала 21,35 мільйонів гривень.

У 2015 році соціальний ролик Goodmedia на підтримку сімей загиблих українських воїнів отримав премію Omni Awards (США). Продюсером ролика був Кирило Тимошенко. 

Того ж року балотувався до Київської міської ради від партії "УКРОП" та був медійником цієї партії.

Був помічником народного депутата України VIII скликання Андрія Денисенка.

У 2014 році заснував рекламну компанію Goodmedia, яка спеціалізується на PR-послугах та передвиборчих кампаніях.

Під час парламентських виборів компанія Тимошенка працювала з кандидатами у нардепи: Борисом Філатовим, Віталієм Купрієм та Андрієм Денисенком.

З 2011 року працював продюсером низки продакшн-студій, у тому числі "07 Продакшн", а також ТОВ "Мамас фільм продакшн".

У 2007 році "Новий канал" запропонував Тимошенку роботу у Києві, і він переїхав із Дніпра до столиці. Працював на телеканалі "Інтер", у компанії FILM.ua і на каналі "Україна".

У 2005 році розпочав трудову діяльність на Телекомпанії "Приват ТБ Дніпро" (9 канал) як спортивний журналіст. Паралельно працював власкором програми "Гол!" на "Новому каналі".

Освіта вища.

Закінчив Дніпровський університет ім. Гончара за спеціальністю "Правознавство".

Народився 20 квітня 1989 року у Дніпропетровську.

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 8, На громадських засадах

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу