Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Башкірова Юлія

Башкірова Юлія Гнатівна

Рік народження: 1985

Опис політика

На чергових місцевих виборах 2020 року балотується на посаду міського голови Маріуполя від партії “За майбутнє”, але не є її членкинею. Також Башкірова очолює список кандидатів у депутати Маріупольської міськради від цієї політсили.

Працює адвокаткою у маріупольській ГО “Центр громадської допомоги “Дій!”. Очолювала цю громадську організацію у 2016-2018 роках. У 2017-2018 роках у рамках вищезазначеної ГО була юристкою проєкту Програми розвитку ООН (ПРООН) “Моніторинг декларацій посадовців з метою виявлення корупції та конфлікту інтересів”.

Протягом 2017-2020 років Башкірова працювала у регіональному представництві уповноваженого Верховної Ради з прав людини на Донеччині та Луганщині (зокрема, була головною спеціалісткою, а потім начальницею відділу).

Станом на 2018 рік керувала ініціативною групою ГО “Україна без тортур” у Маріуполі

У 2016 році профінансувала партію "Сила людей" на 437 грн.

У 2016-2017 роках - координаторка маріупольського Центру громадського контролю “Дій!”, що ставив собі за мету контроль за діяльністю місцевої влади.

У 2015-2016 роках Башкірова працювала юристкою проєкту, фінансованого міжнародною неурядовою організацією “Людина у біді” (проводила адвокаційні кампанії, тренінги, масові заходи тощо).

2014-2016 роки - робота у ПРООН: надавала правову допомогу тимчасово переміщеним особам, учасникам бойових дій на Донбасі та їхнім сім’ям.

Протягом 2007-2013 років Башкірова працювала юристкою в Азовській господарській прокуратурі (Маріуполь), Маріупольській міській колегії адвокатів, ТОВ “Центр захисту бізнесу”, “Геопродінвест” і “Донбасгідроізоляція”; також вела приватну адвокатську практику.

Вищу освіту здобувала у Приазовському державному технічному університеті (спеціальність “Перекладач”) та Маріупольському гуманітарному університеті (“Правознавство”). Навчалася в аспірантурі Маріупольського державного університету за спеціалізацією “Конституційне та муніципальне право”.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу