Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Подашевська Тетяна

Подашевська Тетяна Леонтіївна

Рік народження: 1958

Опис політика

Восени 2021 року на сесії райради голосувала за протиправне розширення меж селища Коцюбинське за рахунок Біличанського лісу. Таке рішення загрожує рекреаційному ресурсу держави - національному природному парку "Голосіївський" і є вигідним для забудовників. З огляду на це депутатка є кандидаткою на відкликання.

У 2020 році пройшла до Бучанської районної ради від партії ОПЗЖ як перший номер у списку. На момент балотування працювала доценткою Київського Національного університету культури і мистецтв. У раді увійшла до складу постійної гуманітарної комісії.

У Верховній Раді значиться помічницею депутата від ОПЗЖ Олександра Качного (9 скликання). Була також помічницею нардепа від “Партії регіонів” Миколи Джиги (6 та 7 скликання), комуніста Леоніда Грача (5 та 6 скликання) та представників “Нашої України - Народної самооборони” Сергія Харовського та Сергія Василенка (6 скликання).

У 2019 році балотувалася до Верховної Ради від партії ОПЗЖ по 95 округу (Києво-Святошинський район, Приірпіння). Набрала менше 3%. Вклала в кампанію свої кошти у розмірі дещо більше 40 000 грн. 

До цього під час президентських виборів була довіреною особою кандидата Юрія Бойка у 95 окрузі (Київщина). Тоді Подашевська працювала заступницею мера Тетієва і була депутаткою Тетіївської ради Київської області. До цієї ради її обрали 2017 року області як членкиню партії “Опозиційний блок”.

У січні 2014 року як заступниця голови Київської ОДА засудила події нам Майдані, дії класифікувала як екстремістські і закликала опозицію до здорового глузду.

У 2012 році балотувалася у народні депутати у списку “Партії регіонів” під завідомо непрохідним номером 190.

У 2010 році стала депутаткою Київської обласної ради як членкиня “Партії регіонів”. Балотувалася у мажоритарному окрузі. На той час працювала заступницею голови Київської ОДА. Пішла з посади після втечі Віктора Януковича у березні 2014 року.

У 2004 році Президент України Леонід Кучма надав Подашевській звання генерал-майора міліції. Вона стала першою в Україні жінкою – генералом міліції.

Проживає у с. Петропавлівська Борщагівка на Київщині.

 

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 6, На громадських засадах
Верховна Рада 6, На громадських засадах
Верховна Рада 5, На громадських засадах
Верховна Рада 6, На громадських засадах
Верховна Рада 6, На громадських засадах
Верховна Рада 7, На громадських засадах
Верховна Рада 9, Невідомо

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу