Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Вітренко Андрій

Вітренко Андрій Олександрович

Рік народження: 1977

Опис політика

Депутат Київської міської ради 9 скликання від “Слуги народу”, заступник міністра освіти і науки.

У січні 2024 року очолив Київську організацію партії “Слуга народу”.

У 2020 році Вітренко працює у міністерстві освіти і науки заступником міністрів: спочатку Сергія Шкарлета, а згодом Оксена Лісового.

У тому ж році був обраний депутатом Київської міської ради 9 скликання від партії "Слуга народу", як безпартійний. Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестиційної діяльності.

З 2019 року є помічником нардепа від “Слуги народу” Верховної Ради 9 скликання Павла Сушка.

Упродовж 2017-2020 років працював заступником декана з наукової роботи та міжнародного співробітництва економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

З 2017 по 2020 рік був доцентом кафедри економічної теорії, макро- і мікроекономіки, Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

У 2012-2014 роках був доцентом кафедри економічної теорії  в університеті імені Тараса Шевченка.

З 2010 до 2016 року заступник декана з міжнародного співробітництва економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

З 2004 по 2012 рік працював асистентом кафедри економічної теорії у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. а в 2014 - 2017 роках докторант згаданої кафедри. 

У 1999 році закінчив Навчався у Київському державному торговельно-економічному університеті за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", здобув рівень спеціаліста та магістра.

У 2005 році захистив кандидатську дисертацію на тему: "Ринок рекламних послуг у трансформаційній економіці". У 2017 році захистив докторську дисертацію на тему: "Сфера послуг в умовах постіндустріальних трансформацій".

Народився 23 травня 1977 року у Миколаєві.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу