Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Одарченко Катерина

Одарченко Катерина Юріївна

Рік народження: 1992

Опис політика

10 вересня 2021 року зареєстрована ЦВК як кандидат у 184 окрузі на довиборах до ВРУ 9.

Дані про зв'язок з компаніями за ПІБ. 

У 2021 році за даними YouControl була притягнута до адмінстративної відповідальності за "Порушення порядку подання фінансового звіту про надходження і використання коштів виборчого фонду, звіту партії про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру".

У 2020 році фігурувала у розслідуванні StateWatch про запланований на 2020 рік візит Ірини Венедіктової в США.

У 2019 році створила ГО "Національна платформа". На базі ГО у 2020 році створено політичну партію "Національна платформа", лідером якої й стала Катерина Одарченко. 

У 2017 році стала однією з засновників ОК "БЦ "ХВИЛЯ".

У своєму профілі в Facebook зазначає себе головою правління "Української асоціації професіоналів у сфері відносин з владою і лобістів". Даних про юридичне оформлення даної організації не було знайдено.

Є кінцевим бенефіціаром ТОВ "СІК-ГРУП УКРАЇНА". Компанія позицінує себе як надавача консалтингових послуг у політичних компанія. 

У 2011 заснувала громадську організацію "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ДЕМОКРАТІЇ ТА РОЗВИТКУ "ПОЛІТА". Ця організація фігурувала у розслідуванні StateWatch про запланований на 2020 рік візит Ірини Венедіктової в США.

Освіта

Отримала освіту з  державного управління в Інституті політичних та етнонаціональних досліджень імені І.Ф. Кураса. За грантової підтримки закінчила програму Політичне адміністрування університету Джорджа Вашингтона (США).

Вищу освіту отримала паралельно у КНУ імені Шевченка, де навчалась на біологічному факультеті на генетика (бакалавр) та у Херсонському державному університеті за спеціальністю "Право".

Батько - Юрій Віталійович Одарченко, народний депутат V – VIII скликання, ексголова Херсонської ОДА, голова місцевого осередка Батьківщини. Одарченко працювала його помічником у ВРУ 7 скликання. 

Балотування

Робота помічником для:

Верховна Рада 7, На громадських засадах
Верховна Рада 7, На громадських засадах
Верховна Рада 7, За строковим трудовим договором на постійній основі

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу