Інформація на сторінках ПолітХаб оновлюється. Вибачте за незручності
Фото: Харченко Регіна

Харченко Регіна Владиславівна

Рік народження: 1990

Опис політика

Депутатка Запорізької міської ради 8 скликання від “Слуги народу”. Секретарка міськради та в.о. мера Запоріжжя (з 2024 року).

У квітні 2024 році Харченко обрали на посаду секретаря Запорізької міськради замість Анатолія Крутєва, до неї також перейшли повноваження в.о. мера міста. Попередній секретар Крутєв вважав таке призначення незаконним та звинувачував голову Запорізької ОВА Івана Федорова у захопленні влади.

У 2020 році була обрана до Запорізької міської ради 8 скликання від партії “Слуга народу”, як безпартійна. Членкиня постійної комісії з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації, архітектури та земельних відносин. Була головою фракції “Слуга народу”.

З 2016 до 2021 року була помічницею депутата Запорізької обласної ради.

З 2015 до 2016 року працювала головною державною інспекторкою юридичного відділу Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників м. Запоріжжя.

З 2013 до 2015 року працювала головною спеціалісткою Управління Пенсійного Фонду України в Жовтневому районі Запоріжжя.

У 2013 році закінчила Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого за спеціальністю “правознавство”. У 2022 році закінчила Національний університет “Львівська політехніка” за спеціальністю “публічне управління та адміністрування”.

Народилась 21 вересня 1990 року у селі Октябрське, Автономна республіка Крим.

Балотування

Дивитись більше про політика в інших джерелах

Декларації
Посіпаки
Посіпаки-2
Реєстр національних публічних діячів
Гарна Хата
Вони голосують для тебе
Серпом по рейтингу